Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin se întâlnește cu guvernatorii recent aleși ai regiunilor rusești

© Sputnik / Pavel Bednyakov / Accesați arhiva multimediaII Cаммит и форум "Россия - Африка". Пленарное заседание
II Cаммит и форум Россия - Африка. Пленарное заседание - Sputnik Moldova, 1920, 28.09.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele rus Vladimir Putin s-a întâlnit cu guvernatorii celor 26 de regiuni unde au avut loc alegeri la începutul lui septembrie.
BUCUREŞTI, 28 sept – Sputnik. Președintele rus a spus că nivelul de încredere în guvernatorii aleşi ai regiunilor înseamnă o responsabilitate mai mare, adăugând că este necesar să justifice pe cât posibil alegerea alegătorilor și speranțele rezidenților regionali pentru schimbări pozitive.
„Repet, rezultatele alegerilor pentru guvernatorii regionali sunt foarte convingătoare. Un astfel de nivel de încredere înseamnă, în primul rând, o responsabilitate și mai mare. Sunt sigur că înțelegeți perfect acest lucru și vă concentrați pe a răspunde speranțelor alegătorilor și rezidenților din regiuni pentru schimbări pozitive şi pentru îmbunătățirea calității vieții lor”, a spus Putin în timpul unei întâlniri cu șefii regionali aleși, potrivit Sputnik Internaţional.
Putin a spus că alegerile organizate în noile teritorii au constituit un pas important către integrare. Potrivit acestuia, alegerile din 2023 au fost deschise, corecte, competitive și cu o prezență ridicată, ceea ce reflectă inteligența electoratului, adăugând că guvernanții aleși trebuie să arate rezultate maxime pentru justificarea alegerii electoratului.
De asemenea, președintele rus a subliniat că este o datorie morală să sprijine soldaţii care participă la operațiuniea militară specială și familiile lor.
Presiunea externă a devenit un stimulent puternic pentru creșterea producției interne, iar afacerile rusești trebuie susținute, a adăugat Putin.
La întâlnire au participat guvernatorii celor 26 de regiuni, unde au avut loc alegeri în acest an pentru cele mai înalte funcţii executive.
Fluxul de știri
0