Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Biden a spus că vrea să se cațere într-un copac

© Sputnik / Stringer / Accesați arhiva multimediaЕжегодное обращение президента США Байдена к конгрессу
Ежегодное обращение президента США Байдена к конгрессу - Sputnik Moldova, 1920, 27.09.2023
Abonare
Casa Albă: Biden a vrut să se cațere într-un copac la o întâlnire cu sponsorii săi de campanie
CHIȘINĂU, 27 sep - Sputnik. Președintele american Joe Biden, la o întâlnire cu sponsorii săi de campanie, și-a anunțat dorința de a se catara într-un copac, scrie grupul de presă de la Casa Albă.
Liderul american a vorbit la un eveniment de strângere de fonduri în suburbiile din San Francisco, care a avut loc la o reședință privată, unde era permis un cerc restrâns de jurnalişti din cercul prezidenţial. Biden și-a ținut discursul pe terasă. După cum scrie un jurnalist, „Biden a glumit că a vrut să se cațere în copacul mare din mijlocul curții pentru că nu a vrut să meargă acasă”.
Reporterul a clarificat ulterior că nu este în întregime clar dacă președintele SUA glumește.
Anterior, presa scria că Biden poartă din ce în ce mai mult încălțăminte sport, pentru că anturajul său, pe fondul alegerilor care se apropie, se teme că președintele va cădea, așa cum s-a întâmplat de mai multe ori. În același timp, marți, președintele SUA s-a împiedicat de rampa avionului său, dar a rămas pe picioare.
Liderului american îi place să glumească, de exemplu, le spune adesea oamenilor de pe structuri falnice să nu sară de acolo și, de asemenea, ironizează despre vârsta sa înaintată, adăugând experienței sale politice de sute de ani. Săptămâna trecută, Biden a fost jenat și, la o strângere de fonduri similară semi-închisă, a povestit mulțimii despre cum a decis să candideze la funcția de președinte, apoi a uitat de asta și a făcut din nou același lucru. Casa Albă a atribuit ulterior stinghereala emotivității președintelui.
Fluxul de știri
0