Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin le-a mulțumit celor care creează condiții pentru viața tigrilor din Amur

© Sputnik / Mihai CarausImagine simbol
Imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 23.09.2023
Abonare
Putin a mulțumit oamenilor de știință care asigură reședința tigrului Amur în Federația Rusă
BUCUREŞTI, 23 sept – Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin i-a felicitat pe organizatorii, participanții și oaspeții evenimentelor dedicate sărbătorii de Ziua Tigrului, exprimând cuvinte de recunoștință oamenilor de știință, biologilor, lucrătorilor din rezervație și rangerilor care creează condiții pentru viața în siguranță a populației de tigri din Amur în Rusia. Federaţie.
Telegrama corespunzătoare a fost publicată pe site-ul Kremlinului.
Sărbătoarea ecologică Ziua Tigrului este sărbătorită de locuitorii Orientului Îndepărtat rus în ultima duminică a lunii septembrie.
"Dragi prieteni! Vă felicit de Ziua Tigrului. Cuvinte speciale de recunoștință pentru oameni de știință, biologi, lucrători din rezervă, rangeri, voluntari. În mare parte datorită dăruirii lor, programele științifice și de cercetare serioase sunt implementate cu succes, sunt create condiții pentru traiul sigur al populația de tigri din Amur, iar angajamentul societății noastre față de valorile culturii ecologice și respectul pentru viața sălbatică este consolidat”, se arată în telegrama.
Potrivit lui Putin, Ziua Tigrului este considerată unul dintre cele mai izbitoare evenimente din viața socială și culturală a Orientului Îndepărtat rus și a întregii țări. El a menționat că sărbătoarea este organizată la un nivel înalt și implică oameni care sunt îngrijorați de soarta „proprietarului taiga Amur”.
Fluxul de știri
0