România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Diana Şoşoacă îl acuză pe George Simion că îi apără pe violatorii din AUR

© Photo : AURGeorge Simion, președintele AUR
George Simion,  președintele AUR - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2023
Abonare
Scandal monstru între George Simion și Diana Șoșoacă chiar în Parlament, aceasta din urmă acuzându-l pe liderul AUR că îi protejează pe violatorii din AUR
BUCUREȘTI, 20 sep - Sputnik. Scandal uriaș miercuri la Senat, acolo unde George Simion a venit să adune semnături pentru o moțiune de cenzură împotriva premierului Marcel Ciolacu. Senatoarea Diana Șoșoacă l-a acuzat pe Simion că îi apără pe agresorii fetei de 17 ani abuzată sexual în din tabăra AUR.
Cei doi lideri de partid s-au intersectat în Parlament, în timp ce ambii transmiteau live, în timpul unei ședințe. George Simion aduna semnături pentru depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva guvernului Ciolacu și a abordat-o și pe fosta sa colegă de partid pentru a-i susține demersul.
Diana Șoșoacă a venit însă cu acuzații grave la adresa lui SImion în legătură cu cel mai recent scandal din AUR în care o minoră acuză că ar fi fost violată.
Iată o parte din dialogul care a devenit viral în presă şi în mediul online:
George Simion: "Sărut mâna, doamna senator! Noi strângem semnături pentru moțiune împotriva lui Ciolacu. Vă întrebăm, dacă nu doriți, nu e problemă. Opțiunea dvs. v-am întrebat. Uite, și Șoșoacă poate vrea să semneze. Semnează și doamna. Strângem semnături pentru demiterea guvernului Ciolacu."
Șoșoacă: "Și semnături pentru viol?"
Simion: "E minciună a sistemului. Doamnă, semnați sau nu? Nu ex-membrii AUR, informați-vă. Deci nu semnați?
Șoșoacă: Cum vă permiteți? Ați îmbătat-o și violat-o.
Simion: Doamna senator face ce știe ea, dacă nu vrea să semneze.
Șoșoacă: Ați violat o fetiță. Cum e posibil să stricați ședința Senatului când membrii dvs. au violat-o? Plecați afară din Senat! Aveți treabă la deputați. Nu mai munciți? Ieșiți afară! Cereți-vă iertare că ați acuzat fetița că ea e de vină că a fost violată."
Fluxul de știri
0