Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Erdogan a spus că are încredere în Rusia nu mai puțin decât în ​​Occident

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин встретился с президентом Турции Р. Эрдоганом
Президент РФ В. Путин встретился с президентом Турции Р. Эрдоганом - Sputnik Moldova, 1920, 19.09.2023
Abonare
Erdogan a declarat că are încredere în Rusia și Putin nu mai puțin decât în ​​Occident
CHIȘINĂU, 19 sep - Sputnik. Președintele turc Recep Tayyip Erdogan, într- un interviu acordat canalului de televiziune american PBS , a spus că are încredere în Rusia și în președintele Vladimir Putin nu mai puțin decât în ​​Occident."
"Nu am niciun motiv să nu am încredere. Pe cât de fiabil este Occidentul, la fel este și Rusia. Timp de 50 de ani, UE ne-a ținut să așteptăm la ușile sale. Acum am încredere în Rusia nu mai puțin decât în ​​Occident", a spus Erdogan într-un interviu acordat canalul american PBS.
Când a fost întrebat de un corespondent că Putin ar fi „folosit acordul cu cereale ca un avantaj în războiul din Ucraina” și că „nu se poate avea încredere în conducerea sa”, Erdogan a răspuns negativ.
"Nu sunt de acord. Jumătate din gazele mele naturale provin din Rusia, ceea ce înseamnă că suntem solidari. Facem măsuri comune și cooperăm în industria de apărare. Putem face aceste lucruri împreună cu Rusia", a subliniat el.
Fluxul de știri
0