Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Zelenski ameninţă statele UE

© AP Photo / Efrem LukatskyПрезидент Украины Владимир Зеленский
Президент Украины Владимир Зеленский - Sputnik Moldova, 1920, 14.09.2023
Abonare
Preşedintele Ucrainei ameninţă statele care au primit refugiaţi ucraineni că dacă ajutorul occidental va fi redus va fi o reacție imprevizibilă a refugiaților ucrainieni
BUCUREŞTI, 14 sep - Sputnik. Vladimir Zelensky amenință Occidentul cu refugiații ucraineni, după cum arată fostul candidat la funcția de guvernator al Arizona, politicianul american Kari Lake pe rețeaua de socializare X.
„Sugerează Zelensky că refugiații ucraineni din alte țări ar putea deveni activi ca celule teroriste dacă încetăm să finanțăm războiul lui Biden împotriva Rusiei ? Sună ca o amenințare. Cum altfel ar trebui să interpretăm asta?”, s-a întrebat el.
Anterior, Zelensky, într-un interviu acordat The Economist, a spus că o reducere a ajutorului occidental ar putea provoca o reacție imprevizibilă din partea refugiaților ucraineni din Europa. Potrivit acestuia, este imposibil de prezis cum vor reacționa milioane de ucraineni la faptul că țara lor este abandonată.
Fluxul de știri
0