Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia a depăşit toate ţările NATO la un loc

© Sputnik / Miroslav RotariУпражнения в рамках международных учений „Огненный щит 2016”
Упражнения в рамках международных учений „Огненный щит 2016”  - Sputnik Moldova, 1920, 14.09.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
New York Times arată că Rusia a ajuns să producă mai multă muniție decât toate țările NATO la un loc
BUCUREȘTI, 14 sep – Sputnik. Rusia a reușit să treacă peste efectele sancțiunilor impuse împotriva sa, producând acum mai multe rachete, tancuri și muniții decât înaintea începerii invaziei în Ucraina, o îngrijorare majoră pentru Kiev și partenerii săi din Vest, scrie The New York Times, citând mai mulți oficiali ucraineni și occidentali.
Un oficial din domeniul apărării citat de NYT sub condiția anonimității din cauza naturii sensibile a subiectului, afirmă însă acum că Rusia poate produce 200 de tancuri anual, după ce înainte de război capacitatea sa maximă era de 100.
Oficialii occidentali cred de asemenea că Rusia este pe cale să își mărească producția de proiectile de artilerie la două milioane anual, dublu față de capacitatea sa de producție de dinaintea războiului.
Рабочий на заводе Saab Gripen - Sputnik Moldova, 1920, 13.09.2023
Editoriale
Europa este transformată în al patrulea Reich
Drept urmare a acestor eforturi, Rusia produce acum mai multă muniție decât Statele Unite și Europa la un loc.
Kusti Salm, un oficial din cadrul ministerului eston al apărării, a declarat pentru NYT că estimează că, per total, producția de muniție a Rusiei este acum de 7 ori mai mare decât cea a Occidentului.
Fluxul de știri
0