Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin, despre faptul cât de mult poate crește comerțul dintre Rusia și China

© Sputnik / Vladimir TrefilovФлаги КНР и РФ рукопожатие
Флаги КНР и РФ рукопожатие - Sputnik Moldova, 1920, 12.09.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Putin: cifra de afaceri comercială dintre Rusia și China ar putea ajunge în curând la 200 de miliarde de dolari
BUCUREȘTI, 12 sep - Sputnik. Cifra de afaceri comercială dintre Rusia și China ar putea ajunge la 200 de miliarde de dolari încă din 2023, a declarat Vladimir Putin la o întâlnire cu vicepremierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze Zhang Guoqing, pe marginea Forumului Economic de Est.
"În fiecare an adăugăm aproape o treime din cifra de afaceri comercială. Și anul acesta, în primele șapte luni ale acestui an, cifra de afaceri comercială a adăugat cam aceeași sumă, chiar mai mult - 24 la sută - deja 120 de miliarde. Și sarcina pe care am stabilit-o cu președintele Xi Jinping este de a ajunge la o cifră de afaceri de 200 de miliarde de dolari care poate fi realizată în viitorul apropiat, încă din acest an”, a spus Putin.
El și-a exprimat încrederea că relațiile dintre Rusia și China vor continua să se dezvolte într-un ritm accelerat.
Cel de-al VIII-lea Forum Economic de Est are loc în perioada 10-13 septembrie 2023 la Vladivostok , în campusul Universității Federale din Orientul Îndepărtat ( FEFU ).
Fluxul de știri
0