Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a propus crearea unui centru patriotic în Orientul Îndepărtat

© POOL / Accesați arhiva multimediaПослание президента РФ Владимира Путина Федеральному собранию
Послание президента РФ Владимира Путина Федеральному собранию - Sputnik Moldova, 1920, 12.09.2023
Abonare
Putin a sugerat să se gândească la crearea unui centru patriotic în Orientul Îndepărtat
BUCUREȘTI, 12 sep - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a spus că ne-am putea gândi la crearea unui centru patriotic în Orientul Îndepărtat."
„Da, ne putem gândi la crearea unui centru patriotic, doar pentru ca acesta să funcționeze corect”, a spus Putin la o întâlnire cu moderatorii sesiunilor tematice ale EEF.
Președintele a menționat că, desigur, sarcina principală a studenților este să învețe, dar asta nu înseamnă că acest studiu nu ar trebui să fie însoțit de educație patriotică."
„Dacă, desigur, nu toate universitățile noastre au un departament militar, atunci crearea unor astfel de centre va fi probabil benefică”, a spus Putin.
El a remarcat că pentru implementarea acestei idei sunt necesare nu numai mijloace tehnice, ci și specialiști competenți.
Cel de-al VIII-lea Forum Economic de Est are loc în perioada 10-13 septembrie 2023 la Vladivostok , în campusul Universității Federale din Orientul Îndepărtat ( FEFU ).
Fluxul de știri
0