Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

"Nu la voi mă adresez." Biden s-a trezit într-o situație incomodă în fața reporterilor

© AP Photo / Evan VucciJoe Biden
Joe Biden - Sputnik Moldova, 1920, 11.09.2023
Abonare
Biden se arată derutat de întrebările reporterilor la conferința de presă de la Hanoi
BUCUREŞTI, 11 sept – Sputnik.Președintele american Joe Biden s-a trezit într-o situație incomodă la o conferință de presă din Hanoi, Vietnam, când s-a încurcat în ordinea întrebărilor jurnaliştilor. Evenimentul a fost difuzat de canalul YouTube Forbes Breaking News ."
"Ia să vedem. Eu doar îmi urmez ordinul", s-a clătinat liderul american și și-a întrerupt discursul, după care au răsunat râsete în public.
Șeful Casei Albe a început să parcurgă cearșafurile de pătuț pregătite pentru discurs, încercând să-și dea seama cine altcineva ar trebui să-i pună întrebări. Ulterior a cerut ajutor personalului.

"Este cineva care nu a pus o întrebare? Nu, nu la voi mă adresez. Mi s-a spus că vor fi cinci întrebări", a adăugat Biden.

Nu este prima dată când Biden, care împlinește 80 de ani anul acesta, este observat că se comportă ciudat. El a atribuit postul de vicepreședinte soției fostului președinte american Barack Obama, Michelle, în perioada în care el însuși a ocupat această funcție. În plus, Biden l-a sunat în mod repetat pe președintele lui Harris, a pronunțat greșit numele liderului rus Vladimir Putin , a confundat cuvintele „vaccinare” și „escaladare”, precum și Siria cu Libia și Irakul cu Iranul .
Fluxul de știri
0