Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Rusia îşi continuă toate planurile de dezvoltare, în ciuda multiplelor provocări

© Sputnik / Mikhail Klimentyev / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 10.09.2023
Vladimir Putin
Abonare
Rusia își pune în aplicare toate planurile și avansează, în ciuda multiplelor provocări, a declarat sâmbătă președintele rus Vladimir Putin, adăugând că niciun program de dezvoltare nu a fost redus.
BUCUREŞTI, 10 sept – Sputnik. „[Moscova] nu dă înapoi cu nici un pas de la punerea în aplicare a programelor sale de dezvoltare pe scară largă. Doresc să subliniez acest lucru. La fel ca și restul țării noastre. Avem multe provocări pe care le depășim, dar avansăm, dezvoltându-ne, implementând toate planurile noastre, nimic nu a fost redus”, a spus Putin în discursul său de felicitare, cu ocazia sărbătoririi a 876 de ani de existenţă a capitalei ruse, potrivit Sputnik Internaţional.
Președintele a adăugat că Rusia îşi „apără ferm și își afirmă suveranitatea astăzi”, iar moscoviţii, precum și oamenii din alte regiuni rusești, contribuie la lupta eroică din Ucraina.
„Voi sublinia în mod specific că lucrătorii şi inginerii din Moscova, centrele industriale ale Moscovei au o contribuție uriaşă în asigurarea capacităților de apărare ale țării”, a spus Putin.
El a adăugat că Moscova consiliază republicile populare Donețk și Lugansk și a efectuat lucrări de amploare pentru reconstruirea infrastructurii din cele două regiuni.
Fluxul de știri
0