Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Filipine, interesată de livrarea de produse petroliere din Rusia

© Sputnik / Vitaly Timkiv / Accesați arhiva multimediaTanker petrolier în portul Novorosiisk
Tanker petrolier în portul Novorosiisk - Sputnik Moldova, 1920, 10.09.2023
Tanker petrolier în portul Novorosiisk
Abonare
Filipine este interesată de furnizarea de produse petroliere din Rusia și intenționează să discute chestiunea în octombrie, în cadrul reuniunii Comisiei pentru comerț și economie.
BUCUREŞTI, 10 sept – Sputnik. Filipine este interesată de furnizarea de produse petroliere din Rusia și intenționează să discute chestiunea în octombrie, în cadrul reuniunii Comisiei pentru comerț și economie, a declarat ambasadorul Filipine în Rusia, Igor Bailen, la Forumul Economic de Est (EEF).
„Din câte știu, nu au existat încă livrări de produse petroliere. Dar, cu siguranță, există un astfel de interes. Există anumite probleme la care lucrăm acum. Sper că luna viitoare va exista o reuniune a reprezentanților Federației Ruse și ai Filipine în timpul Comisiei comune pentru comerț și cooperare economică și se va discuta acolo despre [livrarea de] produse petroliere. Dar nu există încă detalii”, a spus ambasadorul, citat de Sputnik Internaţional.
EEF a fost înființată în 2015 ca o platformă internațională pentru facilitarea cooperării în domeniul afacerilor în regiunea Asia-Pacific și pentru a stimula investițiile în regiunile estice ale Rusiei. A opta ediţie a EEF are loc în perioada 10-13 septembrie în orașul rus Vladivostok.
Fluxul de știri
0