România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Diana Şoşoacă, semnal de alarmă: USR împinge România în război

© Sputnik / Georgiana ArseneDiana Șoșoacă
Diana Șoșoacă - Sputnik Moldova, 1920, 07.09.2023
Abonare
Senatorul Diana Şoşoacă spune că USR împinge România în război şi că liderul USR Cătălin Drulă lovește în geopolitica internațională cu ranga de la metrou
BUCUREŞTI, 7 sep - Sputnik. ”Referitor la incidentul legat de posibilitatea ca bucăți de dronă să fi ajuns pe teritoriul României, le solicit autorităților române să își păstreze calmul, echilibrul și obiectivitatea, calități care lipsesc cu desăvârșire USR-ului, partidul globalist care vrea să împingă România în război cu Rusia pentru că așa vrea Ucraina”, transmite senatorul Diana Șoșoacă, liderul partidului S.O.S. România.
”Pe logica USR-ului iresponsabil, dacă România ar trebui să intre în război cu Rusia pentru niște bucăți de dronă doborâte de fapt de Ucraina, dronă care nu a atacat România, ci, eventual, a fost deviată tocmai de loviturile antiaeriene ale Ucrainei, atunci România ar trebui să declare război și Ucrainei ca ripostă la minele ucrainene care explodează lângă țărmul românesc al Mării Negre, acelea punând viețile românilor într-un pericol real”, atrage ea atenția.
”Este esențial pentru a păstra România în afara pericolului ca autoritățile române să nu asculte de incitatorii la război, printre care se evidențiază USR și președintele acestei formațiuni anti-naționale și anti-românești Cătălin Drulă, acesta confundând scena internațională cu metroul bucureștean unde dărâmăm chioșcurile cu ranga”, mai spune senatorul care se întreabă dacă nu cumva USR este comandat din Ucraina și este coada de topor a Kievului care ne tot presează să intrăm în război.
Fluxul de știri
0