România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Arafat, criticat la scenă deschisă

© Sputnik / Rodion ProcaRaed Arafat
Raed Arafat - Sputnik Moldova, 1920, 04.09.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Fost purtător de cuvânt al STS despre raportul intermediar Crevedia prezentat de Raed Arafat: Minciuni infecte
BUCUREȘTI, 4 sep - Sputnik. Raportul intermediar privind Crevedia prezentat de Raed Arafat e alcătuit din ”nişte minciuni infecte, iar încercarea mizerabilă de pasare a răspunderii pe umerii pompierilor este josnică”, a scris pe contul de socializare colonelul în rezervă Daniela Tobă, fost purtător de cuvânt al STS.
Ea mai spune că starea de furie în rândul pompierilor este la cote alarmante şi mizeria de spectacol nu a făcut altceva decât să-i înfurie şi mai rău, ”fiindcă ei ştiu exact ce s-a întâmplat la Crevedia, cu ce probleme se confruntă zilnic în activitatea lor şi câte au de pătimit pe linie ierarhică”, mai spune Daniela Tobă.
Ea susține că tot ceea ce a afirmat Arafat ca să-şi acopere eşecul, poate fi demontat uşor. ”În plus, pe bune, cît de disperat să fii să negi zecile, poate sutele de filmări de la faţa locului, să negi declaraţiile pompierilor ajunse în spaţiul public, să negi expertiza specialiştilor care s-au pronunţat repetat în aceste zile?”, mai spune Daniela Tobă.
Ea este de părere că ofensiva PR pe care o încearcă acum Arafat este inutilă. ”Nu mai merge ca în celelalte dăţi din două simple motive: pe de o parte, toată lumea a ajuns să ştie cine este cu adevărat acest impostor, iar pe de altă parte este vorba despre pompieri răniţi inutil în misiune, acei oameni care sunt alături de cetăţeni la incendii, la inundaţii, la prăbuşiri de teren, oriunde cetăţenii sînt în suferinţă acută”, mai arată ea.
De altfel, observă Daniela Tobă, când peste 90% dintre răniţi sunt înşişi salvatorii, orice fel de spectacol cu declaraţii de presă, incredibil de mincinoase, nu poate ascunde adevărul.
Fluxul de știri
0