Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Alaudinov: aproximativ 70% din echipamentul militar occidental furnizat FAUa fost distrus

© Sputnik / Evgeny Biyatov / Accesați arhiva multimediaРабота РСЗО на Запорожском направлении
Работа РСЗО на Запорожском направлении - Sputnik Moldova, 1920, 04.09.2023
Abonare
Comandantul forțelor speciale Akhmat, a declarat că Forțele Armate ale Ucrainei au pierdut deja până la 70% din echipamentul militar furnizat de Occident
BUCUREȘTI, 4 sept – Sputnik. Apty Alaudinov, adjunct al comandantului Corpului 2 al Armatei, comandantul forțelor speciale Akhmat, a declarat că Forțele Armate ale Ucrainei au pierdut deja până la 70% din echipamentul militar furnizat de Occident, anunță Tass.
„Din echipamentul care a fost furnizat forțelor și mijloacelor Forțelor Armate ale Ucrainei, putem spune cu încredere că 60-70% din echipament a fost deja distrus”, a spus armata.
În același timp, potrivit lui, cu o astfel de cheltuială de forță de muncă și echipamente, Ucraina ar putea veni în curând „la următorul” Maidan.
„Oamenii încep să se trezească încet, să înțeleagă”, a adăugat Alaudinov.
Anterior, Alaudinov a spus că Kleshcheevka se află sub controlul Forțelor Armate Ruse, iar Forțele Armate ale Ucrainei au din ce în ce mai puține resurse umane .
De asemenea, sa declarat că Forțele Armate Ruse au distrus depozitul de muniții al Forțelor Armate ale Ucrainei în regiunea Dnepropetrovsk.
Fluxul de știri
0