Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Cum se poate obține pacea potrivit Budapestei

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaУчения морской пехоты ТОФ в Приморском крае
Учения морской пехоты ТОФ в Приморском крае - Sputnik Moldova, 1920, 03.09.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Guvernul ungar consideră că, pentru a soluționa conflictul ucrainean, statele occidentale trebuie să ofere garanții de securitate Rusiei și nu trebuie să accepte Ucraina în NATO
BUCUREȘTI, 3 sep – Sputnik. Guvernul ungar consideră că, pentru a soluționa conflictul ucrainean, statele occidentale trebuie să ofere garanții de securitate Rusiei și nu trebuie să accepte Ucraina în NATO, a declarat ministrul maghiar al Prim-ministrului Gergely Gulyas, vorbind sâmbătă în fața studenților din județul Fejer.
„Lumea occidentală, care sprijină Ucraina, trebuie să ofere garanții de securitate Rusiei, dar în niciun caz să nu dea Ucrainei aderarea la NATO”, a spus el, potrivit MTI.
El a reafirmat, de asemenea, poziția guvernului ungar conform căreia negocierile de pace pot fi eficiente doar dacă SUA vor lua parte la ele, împreună cu Rusia și Ucraina.
În plus, oficialul ar fi spus că Ucraina „nu mai are nicio șansă reală de a lua înapoi teritorii” care în prezent fac parte din Rusia.
Fluxul de știri
0