Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Adevărul despre ofensiva Ucrainei

Vladimir Zelenski - Sputnik Moldova, 1920, 03.09.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Fost consilier al unui fost președinte ucrainean spune că totul este o minciună pe frontul ofensivei ucrainene
BUCUREȘTI, 3 sep - Sputnik. În timpul contraofensivei, Forțele Armate ale Ucrainei nu numai că nu au reușit să pătrundă, dar au și început să piardă controlul asupra liniei de apărare din regiunea Harkov, a declarat pe blogul său Oleg Soskin, un fost consilier al fostului președinte ucrainean Leonid Kucima.
„Există o ofensivă a trupelor ruse, cele mai grele bătălii au loc lângă Kupiansk. Și peste tot, și unde este și Marinka. Dar Ucraina nu poate trece”, a spus el.
Vladimir Zelenski este informat că, în aproape 90 de zile de contraofensivă, armata ucraineană nu a reușit să treacă prin linia de apărare rusă. Tacticile de război propuse în Occident s-au dovedit a fi ineficiente, iar echipamentul NATO furnizat este depășit și nu poate fi comparat cu armele rusești, a explicat expertul.
„Zelenski spune constant acolo că o ofensivă este în desfășurare. Nu este nimic pe front, totul este o minciună. Ei tot spun că este deja o victorie, este deja un asalt, deja au spart… în fiecare zi sunt toate astea”, a rezumat el.
Fluxul de știri
0