România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Premierul României negociază la Bruselles

© Photo : Guvernul RomânieiÎntrevederea premierului Marcel Ciolacu cu președintele Consiliului European, Charles Michel
Întrevederea premierului Marcel Ciolacu cu președintele Consiliului European, Charles Michel - Sputnik Moldova, 1920, 01.09.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Premierul Marcel Ciolacu a avut o întrevedere cu președintele Consiliului European, Charles Michel
BUCUREŞTI, 1 sep - Sputnik. Premierul Marcel Ciolacu a fost primit, vineri, de președintele Consiliului European, Charles Michel. Șeful Executivului de la București se află la Bruxelles pentru a renegocia PNRR cu liderii europeni.
Marcel Ciolacu mai are programate și alte întrevederi cu înalți oficiali europeni. Este vorba despre președinta Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen, președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, și directorul general al SG Recover (Recovery and Resilience Task Force) din cadrul Comisiei Europene, Céline Gauer.
„România este stabilă politic și economic, are a doua cea mai mare creștere economică între statele membre ale Uniunii Europene, puternic susținută de investițiile străine directe. Vom menține dinamica economiei românești și încrederea investitorilor prin reformele pe care le facem în domeniile esențiale. Aceste reforme sunt asumate atât prin Programul de Guvernare, cât și prin PNRR, ceea ce arată determinarea fermă a Guvernului României de a le implementa cu sprijinul partenerilor europeni și în beneficiul României și al românilor”, a afirmat premierul Marcel Ciolacu.
Fluxul de știri
0