Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu s-a întâlnit cu deputații care au votat Independența

© Photo : Preşedinţia Republicii MoldovaПрезидент Молдовы Майя Санду встретилась с депутатами "Парламента-90".
Президент Молдовы Майя Санду встретилась с депутатами Парламента-90. - Sputnik Moldova, 1920, 28.08.2023
Abonare
Președintele țării s-a întâlnit cu deputații care au votat Independența, acum membri ai „Parlamentului ‘90”
CHIȘINĂU, 28 aug - Sputnik. Deputații „Parlamentului ‘90” au revenit în Sala în care au votat Independența și au discutat cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, despre acel moment de răscruce din istoria noastră.
„Curajul și lupta pentru libertate din acei ani ne aduc an de an în Piața Marii Adunări Naționale, liberi să ne celebrăm neamul și independența. Liberi să vorbim în limba română, să nu fim umiliți la noi acasă. Liberi să gândim și să vorbim cu voce tare”, a menționat șefa statului.
Și, deja cum a devenit o obișnuință, Maia Sandu a vorbit despre cât de bună este guvernarea ei, ca în proverbul: Tot țiganu-și laudă ciocanu.
„Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, trăim nu doar speranța unui viitor mai bun, dar simțim încredere că acum avem șansa și datoria de a duce Moldova în Uniunea Europeană. Unde pacea și independența țării noastre vor fi protejate, oamenii care muncesc vor avea șansa să trăiască bine, iar Moldova va fi tratată cu respect și apreciere”, a declarat Sandu.
Fluxul de știri
0