Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a felicitat muncitorii și veteranii din industria cărbunelui de Ziua Minerului

© Sputnik / Alexander Kazakov / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принял участие в заседании Совета глав государств – членов ШОС
Президент РФ В. Путин принял участие в заседании Совета глав государств – членов ШОС - Sputnik Moldova, 1920, 27.08.2023
Abonare
Vladimir Putin i-a felicitat pe lucrătorii din industria cărbunelui și pe veteranii de Ziua Minerului
BUCUREŞTI, 27 aug – Sputnik. Vladimir Putin i-a felicitat pe muncitorii și veteranii din industria cărbunelui de Ziua Minerului, a informat site-ul Kremlinului ."
„Vă felicit de Ziua Minerului – o sărbătoare care este sărbătorită solemn în toată țara de mulți ani”, se arată în telegrama de felicitare a președintelui.
Șeful statului a remarcat că profesia de miner necesită rezistență, dăruire, forță, curaj și asistență reciprocă. Potrivit lui, aceste principii morale stau la baza dinastiilor miniere.
Liderul rus a subliniat că industria cărbunelui continuă să se dezvolte - țara crește producția și procesarea cărbunelui, găsește noi piețe și introduce tehnologii avansate.
„Sunt convins că veți continua să lucrați cu dăruire deplină, așa cum se spune, conștiincios, pentru a obține rezultate semnificative în beneficiul Rusiei”, a adăugat Putin.
Ziua Minerului este sărbătorită anual în ultima duminică a lunii august. Anul acesta a căzut pe 27. Sărbătoarea a fost stabilită în septembrie 1947.
Fluxul de știri
0