Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

LDPR a publicat o notă a lui Jirinovski în care cerea abandonarea dolarului

© Sputnik / Victor CiobanuVladimir Jirinovski
Vladimir Jirinovski - Sputnik Moldova, 1920, 27.08.2023
Abonare
Boris Cernîșov a publicat apelul lui Jirinovski din 2018 de a abandona dolarul
BUCUREŞTI, 27 aug – Sputnik. Vicepreședintele Dumei de Stat din cadrul Partidului Liberal Democrat, Boris Cernîșov, a publicat pe canalul său Telegram o notă a fondatorului partidului, Vladimir Jirinovski, prin care îl îndemna la abandonarea dolarului.
„O altă notă nepublicată anterior a fondatorului LDPR, Vladimir Zhirinovsky. În ea, VVZh, pe fundalul creșterii dolarului în 2018, a îndemnat Rusia să abandoneze moneda americană . În lumina evenimentelor actuale, sfatul este relevant și logic”, a subliniat deputatul.
Nota a fost scrisă în vara anului 2018, când dolarul a continuat să crească - de la 56,7 ruble în ianuarie la 66 de ruble în august."
„Ce să faci? 1) Respingerea dolarului. 2) Dizolvarea tuturor organizațiilor internaționale. Să fie din nou Liga Națiunilor în Europa, OEA în America, OUA în Africa etc. Toată lumea să treacă la monedele și limbile naționale, ", a sugerat Jirinovski.
După cum a observat Cernîșov, evenimentele se dezvoltă exact așa cum a spus Jirinovski - Rusia se îndreaptă treptat către abandonarea dolarului, în timp ce există suficiente alternative ca monedă pentru comerțul internațional.
Fluxul de știri
0