Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Moldova va continua să ofere asistență Ucrainei, în ciuda avertismentelor Rusiei

© Photo : Preşedinţia Republicii MoldovaПрезиденты Молдовы и Украины Майя Санду и Владимир Зеленский
Президенты Молдовы и Украины Майя Санду и Владимир Зеленский - Sputnik Moldova, 1920, 26.08.2023
Abonare
Ministerul Afacerilor Externe al Moldovei, Chișinăul va continua să acorde tot felul de asistență Kievului, în ciuda avertismentelor Moscovei
CHIȘINĂU, 26 aug – Sputnik. Chișinăul va continua să acorde tot felul de asistență Kievului, în ciuda avertismentelor Moscovei care vor să tragă Moldova în conflict.
Acest lucru a fost declarat de Ministerul Afacerilor Externe al Moldovei în canalul Telegram.
„Vom continua să oferim prietenilor noștri ucraineni toată asistența posibilă, atât bilateral, cât și în cadrul organizațiilor internaționale”, se spune în mesaj.
Agenția a mai menționat că Moldova este hotărâtă să devină stat membru al Uniunii Europene și respinge orice încercare de a întrerupe aceste eforturi.
Anterior, reprezentanta oficială a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zakharova, a amintit că în ultimul an, Chișinăul exercită presiuni asupra presei ruse , a aderat la sancțiunile UE anti-ruse și a introdus restricții masive la intrarea cetățenilor Federației Ruse în tara.
Fluxul de știri
0