Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Hamas se declară pregătit pentru un război la scară largă cu Israelul

© AFP 2024 / MOHAMMED ABEDPalestinians run for cover as smoke rises following an Israeli air strike on a Hamas post, in the northern Gaza Strip on February 6, 2017
Palestinians run for cover as smoke rises following an Israeli air strike on a Hamas post, in the northern Gaza Strip on February 6, 2017 - Sputnik Moldova, 1920, 26.08.2023
Abonare
Al-Aruri: Hamas se pregătește pentru un război la scară largă cu Israelul
BUCUREŞTI, 26 aug – Sputnik. Mișcarea palestiniană aflată la guvernare Hamas din Fâșia Gaza este pregătită pentru un război la scară largă cu Israelul, a declarat Saleh al-Aruri, șef adjunct al biroului politic al mișcării, pentru canalul de televiziune libanez Al- Mayadeen ."
"Rezistența este pregătită pentru un război la scară largă. Israelul va suferi o înfrângere fără precedent", a spus al-Aruri.
Potrivit acestuia, mișcarea „se pregătește pentru un război la scară largă și îl discută cu ușile închise”.
Anterior, comandantul Districtului Central al Forțelor de Apărare Israelului (IDF), Yehuda Fox, a declarat că Israelul nu s-a confruntat de mult timp cu valuri de terorism ca cel actual.
La începutul lunii august, comitetul judiciar militar al mișcării Hamas din Fâșia Gaza a condamnat la moarte șapte persoane sub acuzația de colaborare cu Israelul.
Fluxul de știri
0