Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Vucic: Războiul contra Rusiei a distrus Europa

© Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimediaAleksandr Vucic
Aleksandr Vucic - Sputnik Moldova, 1920, 21.08.2023
Abonare
Președintele sârb Aleksandar Vucic a discutat la Budapesta cu cunoscutul comentator politic american Tucker Carlson. După întâlnirea cu liderul sârb, jurnalistul a împărtășit câteva detalii din conversație.
BUCUREȘTI, 21 aug -Sputnik. Jurnalistul a publicat un videoclip al întâlnirii cu Vučić la ambasada Serbiei la Budapesta. El a continuat spunând că președintele sârb i-a spus că „războiul pe care NATO îl poartă împotriva Rusiei în Ucraina a zdrobit economia Europei”.
"Una dintre afirmațiile sale este că războiul din Ucraina, războiul condus de NATO împotriva Rusiei, a distrus economia Europei. Că distrugerea Nord Stream de către administrația Biden distruge, direct sau indirect, economia Germaniei, cea mai mare economie din Europa. Consecințele faptului că o țară NATO atacă de fapt o altă țară NATO sunt resimțite în toată Europa", a declarat jurnalistul.
"Lumea se resetează, este un pic mai complicat decât Hitler versus Churchill, binele versus răul. Este vorba despre o redistribuire serioasă a puterii, care se mută dinspre SUA și Occident spre Est. Dar puțini oameni din țara noastră realizează acest lucru", a precizat Carlson.
Fluxul de știri
0