Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Trump nu va participa la dezbateri cu rivalii săi republicani

© AFP 2024 / ANDY JACOBSOHNDonald Trump
Donald Trump - Sputnik Moldova, 1920, 21.08.2023
Abonare
Donald Trump nu va pierde vremea cu dezbateri în cadrul alegerilor primare din Partidul Republican. Anunțul a fost făcut chiar de fostul președinte pe propria sa rețea de socializare.
BUCUREȘTI, 21 aug -Sputnik. Donald Trump nu vrea să piardă vremea cu dezbaterile din timpul campaniei pentru alegerile primare din interiorul Partidul Republican. Favorit în cursă pentru a deveni candidatul republicanilor la Casa Albă, Trump se confruntă însă cu probleme în justiție, probleme ce l-ar putea scoate din cursă.
"Publicul ştie cine sunt şi ce preşedinţie de succes am avut, cu independenţa energetică, graniţe şi o armată puternice, cele mai importante reduceri de impozite şi reglementări, fără inflaţie, economia cea mai puternică din Istorie şi multe alte lucruri", a afirmat Trump pe platforma sa Truth Social.
"Deci nu voi participa la dezbateri!", a adăugat fostul președinte, susţinând că beneficiază de 62% din intenţiile de vot în alegerile primare republicane, având 46 de puncte procentuale înaintea celui mai important rival al său, guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis.
Fluxul de știri
0