Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Furtuna Hillary face ravagii în SUA: Atenţionare de călătorie pentru cetăţenii români

© AP Photo / Ryan SunConsecințele furtunii tropicale Hilary
Consecințele furtunii tropicale Hilary - Sputnik Moldova, 1920, 21.08.2023
Abonare
Departamentul Consular al Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de călătorie pentru cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să se deplaseze în Statele Unite ale Americii.
BUCUREŞTI, 21 aug – Sputnik. MAE anunţă că autoritățile locale au declarat stare de urgență pentru sudul statului California, din cauza furtunii tropicale Hillary, ce va aduce căderi masive de precipitații și va provoca inundații în zona litorală imediată și în regiunile muntoase californiene.
Potrivit meteorologilor, viteza vântului va ajunge la circa 50 kilometri pe oră la rafală. Din cauza intensificării vântului, pot fi înregistrate întârzieri și anulări ale curselor aeriene.
Astfel, autoritățile americane recomandă cetățenilor care au programate călătorii interne sau internaționale, în perioada de evoluție a acestei furtuni tropicale, să mențină legătura cu companiile aeriene ce operează zborurile de pe aeroporturile din California, în vederea obținerii asistenței și a stabilirii de noi rute ale zborurilor, după caz.
Fluxul de știri
0