Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Renumitului interpret sârb Goran Bregovic nu i s-a permis să intre în Republica Moldova

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediaГоран Брегович
Горан Брегович - Sputnik Moldova, 1920, 20.08.2023
Abonare
Organizatorii Festivalului Muzical Gustar au anunțat că interpretul Goran Bregović, alături de trupa sa, nu va putea fi prezent la manifestația culturală organizată la Orheiul Vechi.
CHIȘINĂU, 20 aug - Sputnik. Interpretul sârb Goran Bregovic nu va putea să participe la Festivalul Muzical Gustar, organizat la Orheiul Vechi, după ce nu i s-a permis să intre în țară fiind obligat să facă cale întoarsă de la Aeroportul Internațional Chișinău.
Despre această situație opinia publică a fost informată de către organizatorii evenimentului care au plasat un anunț pe rețelele de socializare.
„Ne pare rău să vă anunțăm că trupa Goran Bregović nu va putea fi prezentă la concertul planificat în această seară, din motive care nu țin de organizatorii festivalului sau de artiști. Din păcate, nu le-a fost permisă intrarea în Republica Moldova, deja fiind aterizați pe Aeroportul International Chișinău”, este menționat în anunțul publicat.
Puțin mai târziu, prin intermediul rețelelor de socializare organizatorii festivalului au publicat mesajul transmis publicului de interpretul sârb.
„Dragii mei prieteni moldoveni! Îmi cer scuze pentru că nu am putut cânta astăzi la Festivalul de Muzică Gustar. Am fost foarte dezamăgiți când nu am fost lăsați să intrăm în Moldova pe aeroportul din Chișinău fără nicio explicație oficială. Fac turnee extinse cu muzicienii mei în toată Europa și nu am avut niciodată dificultăți nicăieri. Vă iubesc foarte mult țara și este o plăcere pentru mine să răspund oportunității de a concerta în Moldova, mai ales la un festival atât de colorat și unic precum Gustar. Îmi pare foarte rău că am fost lipsit de bucuria și plăcerea de a apărea în fața voastră de data aceasta. Dar vă asigur că împreună cu echipa mea vom încerca să ne asigurăm că spectacolele mele din Moldova data viitoare nu vor întâmpina niciun obstacol. Așteptăm cu nerăbdare următoarele întâlniri! Cu drag, Goran Bregovic”, se menționează în mesajul artistului.
Anul acesta Festivalul Muzical Gustar se desfășoară în perioada 18 august-20 august. Conform programului, Goran Bregović și trupa sa trebuiau să iasă pe scenă în cea de-a treia zi a festivalului, adică astăzi, 20 august.
Fluxul de știri
0