Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Medvedev: Occidentul va implora încetarea conflictului din Ucraina

© Sputnik / Grigory Sysoev / Accesați arhiva multimediaПленарное заседание "Предпринимательство в новой экономической реальности"
Пленарное заседание Предпринимательство в новой экономической реальности - Sputnik Moldova, 1920, 20.08.2023
Abonare
Medvedev: Statul terorist ucrainean trebuie făcut una cu pământul
BUCUREȘTI, 20 aug – Sputnik. Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a scris pe un canal de telegram că orice contraofensivă de la Kiev se va sufoca, iar Rusia nu ar trebui să se oprească până când actualul stat ucrainean nu va fi făcut una cu pământul.
"Un război extraterestru, mai devreme sau mai târziu, devine plictisitor, costisitor și irelevant. Dar pentru noi este o tragedie care implică poporul nostru. Acesta este un conflict existențial. Un război pentru autoconservare. Ori ei, ori noi", a scris Medvedev pe canalul său Telegram. .
El și-a exprimat părerea că autoritățile occidentale se vor schimba, elitele lor vor obosi și vor cerși negocieri și înghețarea conflictului.

"Orice contraofensivă se va epuiza. Își vor plânge morții, linge rănile. Dar nu trebuie să ne oprim până când actualul stat terorist în esența sa nu va fi complet demontat. Trebuie distrus, trebuie făcut una cu pământul, a scris Medevedev.

"Sau mai degrabă, pentru ca nici măcar cenușa din ea să nu rămână. Pentru ca această urâciune să nu poată renaște niciodată, sub nicio circumstanță. Dacă durează ani și chiar zeci de ani, atunci așa să fie", a spus Medvedev.
Fluxul de știri
0