Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Medvedev: înfrângerea Occidentului în Ucraina este inevitabilă

© Sputnik / Ekaterina Shtukina / Accesați arhiva multimediaД. Медведев дал интервью телеканалу "Аль-Джазира"
Д. Медведев дал интервью телеканалу Аль-Джазира - Sputnik Moldova, 1920, 20.08.2023
Abonare
Medvedev a numit înfrângerea Occidentului în direcția ucraineană inevitabilă
BUCUREȘTI, 20 aug – Sputnik. Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a scris pe un canal de telegram că consideră că pierderea Occidentului în Ucraina este inevitabilă.
„Și să-și lase liderii, care au uitat de propriii cetățeni, să strige unii cu alții că vor sprijini cioturile lui Nezalejnaya cu arme și bani atât cât va fi necesar. Vor pregăti soldați pentru uzina de procesare a cărnii de la Kiev, vor restaura ruinele economiei pe moarte a regimului Bandera.<...> Acest lucru nu va ajuta", a scris el.
Medvedev a remarcat că conflictul ucrainean este un război străin pentru lumea occidentală. Mai devreme sau mai târziu, ea se va sătura de el, va deveni prea scumpă și inutilă.
Pentru Rusia, acest conflict a devenit o luptă pentru autoconservare, a adăugat el.
"Pentru noi, aceasta este o tragedie care implică poporul nostru. Acesta este un conflict existențial", a scris Medvedev.
El a sugerat că, mai devreme sau mai târziu, elitele conducătoare din Occident vor fi înlocuite, iar politicienii care le-au înlocuit vor trebui în continuare să implore Rusia dialog.
Fluxul de știri
0