România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Prețurile de pe litoralul românesc, în scădere

© SputnikConstanța
Constanța - Sputnik Moldova, 1920, 19.08.2023
Abonare
Hotelierii de la malul Mării Negre vin cu oferte mai mici pentru turiști, o dată cu terminarea sezonului. Cât veți achita pentru o noapte de cazare pe litoralul românesc.
BUCUREȘTI, 19 aug – Sputnik. Au început reducerile de tarife pe litoralul românesc, acum că a trecut sezonul de vârf.
Gradul de ocupare la sfârșitul lui august ar putea ajunge și la 80%.
Hotelierii vin acum cu oferte și preţuri cu până la 20% mai mici. Astfel, cu banii plătiți pentru o noapte în vârf de sezon se va putea sta acum două zile. În plus, hotelierii vin și cu oferte care includ accesul la SPA, masaje în cuplu sau pachete în care plătesc două nopţi şi stau trei.
Pentru turiști, această decizie este una foarte bună. Ei spun că, în acest fel, românii cu venituri reduse vor putea merge și ei la mare pentru câteva zile fără să facă eforturi financiare prea mari.
De la 1 septembrie debutează și deja tradiționalul program „Litoralul pentru toţi”, iar atunci reducerile vor ajunge până la 70% în comparație cu tarifele din luna august.
O cameră dublă de două stele în Mamaia costă acum circa 200 de lei pe noapte, în Eforie Nord circa 180 de lei pe noapte, iar în Neptun-Olimp prețurile pornesc de la puțin peste 150 lei pe noapte, transmite gandul.ro.

Prețurile în diferite stațiuni

În stațiunea Mamaia, pentru un hotel de două stele, prețurile pornesc de la 208 lei / cameră dublă, pentru unul de 3 stele, pornesc de la 286 lei / cameră dublă cu mic dejun, iar pentru unul de 4 stele, prețurile pornesc de la 351 lei / cameră dublă cu mic dejun
În Eforie Nord, prețurile la un hotel de 3 stele pornesc de la 182 lei / cameră dublă, iar pentru unul de 4 stele, de la 486 lei / cameră dublă cu mic dejun.
În Neptun – Olimp, pentru un hotel de 2 stele, prețurile pornesc de la 156 lei / cameră dublă, pentru 3 stele, de la 175 lei / cameră dublă, iar pentru 4 stele, de la 489 lei / cameră dublă cu mic dejun.
Fluxul de știri
0