Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Bani pentru Republica Moldova

© Sputnik / Mihai CarausВалюта
Валюта - Sputnik Moldova, 1920, 18.08.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Republica Moldova va beneficia de o finanţare de 4,285 milioane de lei din bugetul total alocat Planului anual de cooperare internaţională pentru dezvoltare şi asistenţă umanitară aferent anului 2023.
BUCUREȘTI, 18 aug - Sputnik. Potrivit unui comunicat al Executivului român, Guvernul a luat act, în şedinţa de vineri, de o notă de informare privind actualizarea Planului anual de cooperare internaţională pentru dezvoltare şi asistenţă umanitară aferent anului 2023.
" Planul aferent anului 2023 a fost aprobat în cadrul şedinţei de Guvern din 9 martie 2023. Republica Moldova continuă să rămână beneficiarul prioritar al politicii României de cooperare internaţională pentru dezvoltare pe palier bilateral. Urmare actualizării, Republica Moldova va beneficia de o finanţare de 4,285 milioane lei, ceea ce reprezintă 29,68% din bugetul total alocat Planului aferent anului 2023", se arată în comunicat.
Planul anual de cooperare internaţională pentru dezvoltare şi asistenţă umanitară constituie documentul de planificare a activităţilor în cadrul politic de cooperare internaţional pentru dezvoltare şi asistenţă umanitară pentru anul aferent exerciţiului financiar.
Implementarea Planului este realizat de către Agenţia de Cooperare Internaţională pentru Dezvoltare (RoAid), instituţie subordonată M.A.E.
Fluxul de știri
0