România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Iohannis, criticat dur: „Confundă țara cu casa și onorul cu nevasta!”

© Sputnik / STRINGERKlaus Werner Iohannis, Președintele României
Klaus Werner Iohannis, Președintele României - Sputnik Moldova, 1920, 17.08.2023
Abonare
Klaus Iohannis a fost criticat de militarii în rezervă după ce și-a ținut soția de mână la onorul militar
BUCUREȘTI, 17 aug - Sputnik. Președintele Klaus Iohanni a fost criticat de militarii în rezervă după ce și-a ținut soția de mână când a primit onorul militar:
Unii lideri confundă țara cu casa și onorul cu nevasta, a transmis generalul în rezervă Vasile Roman, după ce a văzut ceremonia la care a participat Iohannis alături de Carmen Iohannis, la 15 august, la Constanța. Generalul în rezervă se arată deranjat de faptul că președintele Iohannis a primit onorul, fiind de mână cu soția sa, Carmen Iohannis.
„Nu se cade ca leadershipul unei organizații/companii/țări să se facă de mână cu consoarta. Spun asta pentru că am schimbat, la comanda unei unități, un ofițer a cărui nevastă intra în birou și se așeza pe scaunul lui.
Spun asta pentru că pe măsură ce am condus mai mulți oameni m-am ferit de a-mi invita soția la birou. Spun asta pentru că i-am reproșat, destul de dur și vehement, unui domn faptul că i s-a adresat soției cu apelativul "doamnă general" ”, a scris Vasile Roman pe contul său de facebook.
El a adăugat că majoritatea credem și știm că la baza succesului nostru stau soțiile și familia dar asta nu le poate oferi o bucată din leadership-ul instituției.
”Spun asta pentru că observ că unii lideri (poate mai bine le-am spune șefi) confundă țara cu casa și onorul cu nevasta”, a mai scris Vasile Roman.
Mai mulți rezerviști militari au comentat și ei în cheie critică gestul făcut de Iohannis, pornind de la comentariul lui Vasile Roman.
Fluxul de știri
0