Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Un boxer american spune că admiră înțelepciunea lui Putin

© Sputnik / Gavriil Grigorov / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ Владимир Путин
Президент РФ Владимир Путин - Sputnik Moldova, 1920, 16.08.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Boxerul american Johnson a spus că admiră înțelepciunea lui Vladimir Putin
BUCUREȘTI, 16 aug -Sputnik. Fost candidat la titlul mondial al World Boxing Council (WBC), americanul Kevin Johnson a declarat pentru RIA Novosti că admiră înțelepciunea președintelui rus Vladimir Putin.
Anterior, sportivul a anunțat schimbarea numelui lui Kevin Vladimirovici. Înainte de aceasta, Johnson, în vârstă de 43 de ani, și-a exprimat dorința de a obține cetățenia rusă. Reprezentantul SUA are 59 de lupte profesioniste (36 de victorii, 21 de înfrângeri și două remize), în 2009 a pierdut în lupta pentru centura WBC în fața ucraineanului Vitali Klitschko."
"De fapt, abia recent am aflat că pot lua un al doilea nume și, desigur, l-am luat datorită președintelui Putin. Am vrut să-mi exprim respectul față de el. Cel mai mult îmi place înțelepciunea lui în el", Johnson. a spus .
„Elaborează strategii ca și cum ar juca șah. Știi cât de semnificativ este acest joc? Mulți oameni au conversații importante în timp ce joacă șah și multe conflicte sunt rezolvate în timpul lui. Multe războaie au fost câștigate datorită strategiei corecte. Deci Șahul nu înseamnă mutarea pieselor pe tablă, este o conversație tăcută care te poate duce și la victorie în viață”, a adăugat Johnson.
Fluxul de știri
0