România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Partidul Dianei Șoșoacă se confruntă cu tulburări interne

© Sputnik / Georgiana ArseneDiana Șoșoacă
Diana Șoșoacă - Sputnik Moldova, 1920, 16.08.2023
Abonare
Tulburări în partidul Dianei Șoșoacă, SOS România, după ce aceasta a decis să coopteze în rândurile sale pe fostul ministru de finanțe al PSD, Eugen Orlando Teodorovici. Acesta s-a prezentat ca un posibil premier propus din partea SOS.
BUCUREȘTI, 16 aug -Sputnik. Bogdan Vasile președintele filialei din Marea Britanie al SOS România și-a anunțat demisia din partidul condus de senatoarea Diana Șoșoacă.El a făcut anunțul pe pagina sa de facebook și a dat de înțeles că decizia sa este legată de cooptarea în partid a fostului ministru de finanțe PSD, Eugen Orlando Teodorovici.
O altă nemulțumire este legată de faptul că senatoarea și-a numit soțul ca „numărul 2” din partid.
Anunțul privind numirea soțului senatoarei a apărut într-un comunicat de presă al partidului prin care S.O.S România transmitea că va organiza o școală de vară la Rânca. În programul pentru acest eveniment se precizează că Silvestru Șoșoacă ocupă funcție de prim-vicepreședinte al partidului și că va lua cuvântul în timpul cursurilor.
„Cel mai bun finanțist al României, Eugen Teodorovici, a expus astăzi, la Școala de Vară a Partidului S.O.S. România de la Rânca, direcțiile pentru cel mai bun program de guvernare din România, și provoc orice alt partid să vină cu un program de guvernare mai bun! Toți cei prezenți au fost de acord că Eugen Teodorovici ar fi cel mai capabil prim-ministru pentru România!”, a spus Șoșoacă, despre invitatul său.
Fluxul de știri
0