Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Ministerul bulgar al Apărării, în alertă maximă: emoții pentru românii aflați în concediu

© Public DomainТренировка по обезвреживанию учебной морской мины в американском флоте
Тренировка по обезвреживанию учебной морской мины в американском флоте - Sputnik Moldova, 1920, 15.08.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Forţele Navale Bulgare au întreprins acţiuni suplimentare de supraveghere anti-mine, ca să asigure siguranța transportului naval şi prevenirea incidentelor.
BUCUREȘTI, 15 aug – Sputnik. Autoritățile de la Sofia sunt în alertă, după ce luni, 14 august 2023, o mină marină a explodat în apropierea stațiunii Costinești din România. Informația a fost transmisă de Ministerul bulgar al Apărării.
Luni dimineaţă, o explozie puternică a fost înregistrată în mare, în zona digului din faţa hotelului Forum. O a doua mină a fost reperată plutind în derivă în mare, însă nu a fost încă neutralizată.
Forţele Navale Bulgare au întreprins acţiuni suplimentare de supraveghere anti-mine, ca să asigure siguranța transportului naval şi prevenirea incidentelor.
Acesta nu este primul incident similar de la începutul conflictului din Ucraina, informează stiripesurse.ro.
Sâmbătă, o mină anti-tanc a fost descoperită în mare, lângă o plajă de lângă Kavala, nordul Greciei, transmite Agnţia ANA-MPA. Garda de Coastă din Grecia a raportat că mina se afla la 25 de metri de coastă, la o adâncime de aproximativ doi metri.
Fluxul de știri
0