Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Bookfest sărbătorește cartea românească la Chișinău

© SputnikBookfest 2018
Bookfest 2018 - Sputnik Moldova, 1920, 15.08.2023
Abonare
Salonul Internațional de Carte Bookfest revine la Chișinău cu cea de-a șasea ediție a târgului de carte
CHIȘINĂU, 15 aug - Sputnik. În perioada 30 august - 3 septembrie la Mediacor veți găsi cele mai bune cărți, dar și unele dintre cele mai importante personalități ale lumii culturale din România și Republica Moldova. Bookfest Chișinău 2023 este organizat sub Înaltul Patronaj al Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, și al Președintelui României, Klaus Iohannis.
Zilnic, de la 10 la 20, publicul de toate vârstele este așteptat la lansările și atelierele din cadrul Bookfest, iar unele dintre cele mai importante edituri din România și Republica Moldova vor fi prezente cu cele mai noi titluri.
Cea de-a șasea ediție al salonului Internațional de Carte Bookfest va avea loc într-un spațiu atractiv şi primitor, iar organizatorii pregătesc publicului bibliofil o adevărată sărbătoare a cărții. Intrarea publicului va fi liberă la toate evenimentele existente în programul acestei ediții Bookfest Chișinău.
Calendarul integral al evenimentelor din cadrul ediției Bookfest Chișinău 2023 va fi disponibil în curând pe www.bookfest.ro, dar și pe pagina oficială de Facebook* a Salonului Internațional de Carte Bookfest.
Facebook - rețea de socializare interzisă în Rusia
Fluxul de știri
0