Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Trump și-a estimat șansele de a-l învinge pe Biden la alegerile prezidențiale

© Sputnik / Kevin C. Downs / Accesați arhiva multimediaDonald Trump
Donald Trump  - Sputnik Moldova, 1920, 14.08.2023
Abonare
Trump a estimat șansele de a-l învinge pe Biden la alegerile prezidențiale la aproape 100%
BUCUREŞTI, 14 aug – Sputnik.Fostul președinte american Donald Trump, ca răspuns la o întrebare din ziarul britanic Times , a spus că el crede că șansele sale de a-l învinge pe președintele în exercițiu Joe Biden la alegerile prezidențiale din 2024 sunt „aproape de 100%.
„Aproape de 100%”, a spus Trump, întrebat de British Times despre cum își vede șansele de a câștiga alegerile împotriva lui Biden și dacă își repetă eșecul din 2020.
Trump a mai spus că nu vede pe nimeni care ar putea concura cu el printre republicani la primarele programate pentru ianuarie.
„Nu”, a spus fostul președinte, când a fost întrebat dacă nu prea devreme îl trece cu vederea pe colegul de partid Ron DeSantis .
Alegerile prezidențiale din SUA sunt programate pentru noiembrie 2024. Trump și-a anunțat în noiembrie 2022 intrarea în lupta pentru președinție. De asemenea, Biden a anunțat oficial în aprilie că candida pentru un al doilea mandat pentru a „termina ceea ce a început”, lansând un site web de campanie. Dacă va reuși să fie reales, atunci la începutul celui de-al doilea mandat prezidențial va împlini 82 de ani.
Fluxul de știri
0