Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia a doborât două drone ucrainene care se îndreptau spre Moscova

© AFP 2024 / BIROL BEBEKBayraktar TB2
Bayraktar TB2 - Sputnik Moldova, 1920, 09.08.2023
Abonare
O tentativă de atac lansată de Kiev cu ajutorul unor drone a fost zădărnicită în dimineața zilei de 9 august de sistemele de apărare antiaeriană deasupra Moscovei.
BUCUREŞTI, 9 aug – Sputnik.Potrivit Ministerului Apărării din Rusia, nu au existat morţi sau daune.
În noaptea dintre 8 şi 9 august, sistemele ruseşti de apărare antiaeriană au doborât două drone ucrainene care se îndreptau spre Moscova, au anunțat autoritățile rusești miercuri dimineaţa.
„Deasupra teritoriului Regiunii Moscovei, a fost zădărnicită o tentativă de atac condusă de Kiev prin vehicule aeriene fără pilot”, a anunţat Ministerul rus al Apărării pe Telegram.
„Apărarea antiaeriană [rusească] a distrus două drone. În urma acestui atac terorist dejucat, nu au existat morţi sau daune”, a adăugat ministerul, citat de Sputnik.
Potrivit primarului Moscovei, Sergue Sobianine, unul dintre dispozitive a fost doborât „în zona Domodedovo”, la sud de capitală, iar al doilea „în zona autostrăzii Minsk”, la vest de Moscova, a menţionat el pe Telegram. Ambele drone încercau să intre în oraș, a spus Sobianine.
Fluxul de știri
0