Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Rusia şi Qatarul lucrează la proiecte comune în valoare de peste 1,67 miliarde de dolari

© Sputnik / Vitaliy Belousov / Accesați arhiva multimediaOraşul Doha, capitala statului Qatar
Oraşul Doha, capitala statului Qatar - Sputnik Moldova, 1920, 08.08.2023
Abonare
Rusia și Qatarul lucrează la proiecte comune în valoare de peste 1,67 miliarde de dolari, a declarat ambasadorul rus la Doha.
BUCUREŞTI, 8 aug – Sputnik.Rusia și Qatarul lucrează la proiecte comune în valoare de peste 1,67 miliarde de dolari, a declarat ambasadorul rus la Doha, Dmitri Dogadkin, într-un interviu pentru Sputnik.
„Cooperarea noastră în domeniul investițiilor se extinde. Dezvoltăm cu succes parteneriatul nostru cu Fondul rusesc de Investiții Directe. Se lucrează la o serie de proiecte comune în valoare de peste 160 de miliarde de ruble, sau 7,2 miliarde de riali qatarezi”, a spus Dogadkin.
Ambasadorul a adăugat că comerțul dintre Rusia şi Qatar a ajuns la aproape 70 de milioane de riali qatarezi (19,23 milioane dolari) în primul trimestru al anului 2023.
Dogadkin a menționat că Moscova și Doha consideră că transportul și logistica sunt domenii promițătoare de cooperare, în special implementarea Coridorului Internațional de Transport Nord-Sud.
Fluxul de știri
0