Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Noile proiecte politice continuă să iasă la rampă în țara Moldovei

© Photo : Parlamentul Republicii MoldovaEugeniu Nichiforciuc
Eugeniu Nichiforciuc - Sputnik Moldova, 1920, 08.08.2023
Abonare
Încă un proiect politic nou cu actele în regulă va lupta pentru simpatiile moldovenilor.
CHIȘINĂU, 8 aug – Sputnik. Agenția Servicii Publice a înregistrat Partidul politic „Mişcarea Respect Moldova”. Congresul de constituire al acestui partid nou a avut loc pe data de 19 iulie 2023 la Chişinău, iar preşedintele formațiunii a fost ales controversatul politician Eugeniu Nichiforciuc.
„În viitorul apropiat, Mişcarea Respect Moldova va implementa o campanie de informare în cadrul căreia vom prezenta detaliat viziunile noastre, dar şi o parte a echipei. Vom face acest lucru în spiritul transparenţei, dar şi al informării corecte a cetăţenilor”, menționează serviciul de presă al partidului „Mișcarea Respect Moldova”.
În comunicatul difuzat de către servicul de presă al formațiunii se mai menționează că partidul nou înregistrat pledează pentru neutralitatea țării și că aderarea la blocuri militare nu e o soluţie până nu sunt stabilite condițiile necesare în acest sens
„Neutralitatea noastră trebuie să aibă la bază principiul: ţările mari fac politică mare, iar ţările mici fac politică deşteaptă. Trebuie să fim deştepţi şi atunci vom gestiona cu brio toate riscurile de securitate, având şi o neutralitate reală”, este relatat în comunicat.
Fluxul de știri
0