Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Enigma „Șansei” de pe panourile publicitare din Chișinău a fost descoperită

© SputnikAlexei Lungu și Pavel Verejan
Alexei Lungu și Pavel Verejan - Sputnik Moldova, 1920, 08.08.2023
Abonare
După mai multe discuții în spațiul public despre apariția enigmatică a unei campanii de promovare cu genericul „Șansa”, astăzi, organizatorii acestei campanii în cadrul unei conferințe de presă au prezentat care a fost scopul acestei acțiuni de PR.
CHIȘINĂU, 8 aug - Sputnik. Enigma „Șansei” de pe panourile publicitare din Chișinău a fost descoperită azi de jurnalistul Alexei Lungu, care a devenit președinte de partid.
Astfel, „Șansa”, de fapt, sunt „Ai noștri”, adică partidul care anterior se numea „Ai noștri” a fost redenumit în partidul „Șansa”, iar președintele formațiunii a fost ales Alexei Lungu.
„Periodic mergem la alegeri și avem o șansă să facem o alegere corectă, dar de fiecare dată o ratăm. Dar iată că, acum avem o „ȘANSĂ”… Avem o șansă să schimbăm și să vedem altfel lucrurile”, a declarat el.
Alături de Lungu a apărut și Pavel Verejan, care a fost ales la ultimele alegeri locale generale primar de Orhei din partea partidului „Șor”, declarat recent neconstituțional.
„Da, azi ne aflăm aici, eu ca reprezentat al Partidului „ȘOR”, în susținerea Partidului „Șansă”, ca să dăm o oportunitate Republicii Moldova pentru dezvoltare. Vom susține toate începuturile oamenilor care vor schimbări în propria țară. Dl Lungu este un profesionist, care va face schimbări. Vreau să vă asigur că vom fi mereu alături, vă vom susține în toate începuturile. Vă doresc într-un ceas bun”, a spus Pavel Verejanu.
Fluxul de știri
0