România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

George Simion a trecut la insule artificiale în Marea Neagră

© Photo : AURGeorge Simion
George Simion - Sputnik Moldova, 1920, 01.08.2023
Abonare
În programul de guvernare propus de AUR pentru campania electorală este prevăzută și o insulă artificială în Marea Neagră, asemenea celor din Dubai.
Bruxelles, 1 aug – Sputnik. Partidul condus de George Simion promite construirea de insule și peninsule artificiale la Marea Neagră, după modelul celor din Dubai.
“Susținem realizarea de insule și peninsule artificiale prin acceptarea de investiții private în zona Mării Negre (precum în Dubai)”. Așa sună singura frază din programul de guvernare al AUR care vorbește despre investiții imobiliare la Marea Neagră. Niciun alt detaliu.
Cei care, teoretic, ar fi trebuit să aibă cele mai multe informații despre acest proiect sunt parlamentarii AUR de Constanța. Evdochia Aelenei este senator AUR de Constanța. Ea susține, într-o declarație că există o propunere discutată la nivelul orașului Constanța de către mai mulți oameni de afaceri din zonă, apropiați ai partidului AUR. “Se discută să se facă o insulă, pur și simplu, în mare, cam cum e în Dubai. Și să vină investitori, cine o putea, cum o putea, și să se permită să se facă acest… ca un fel de cartier foarte interesant în largul mării. Chiar s-a vorbit, erau niște băieți cu mai multe investiții în Constanța, care spuneau că este realizabil”, a declarat senatoarea AUR.
“Cineva a venit cu o propunere, deocamdată este la stadiul de propunere. Eu nu știu cine ar avea proiectul concret. Noi am vorbit la nivel de Constanța cu oameni de afaceri din Constanța. Asta ați putea să rețineți: este la nivel de idee, dar avem oamenii care ar putea implementa acest proiect. Avem certitudinea că există cineva care să-l facă”, ne-a mai spus Evdochia Aelenei.
Fluxul de știri
0