Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Trump a pus la îndoială capacitatea lui Biden de a candida la alegerile din 2024

© Sputnik / Stringer / Accesați arhiva multimediaЕжегодное обращение президента США Байдена к конгрессу
Ежегодное обращение президента США Байдена к конгрессу - Sputnik Moldova, 1920, 30.07.2023
Abonare
Trump nu este sigur că Biden va putea candida la alegerile din SUA din 2024
CHIȘINĂU, 30 iul - Sputnik. Fostul președinte american Donald Trump a spus că nu este sigur că succesorul său Joe Biden va putea participa la alegerile prezidențiale de anul viitor.
„Nu știu dacă va reuși”, a spus Trump la un miting al susținătorilor săi, pe care i-a invitat prin puterea corzilor sale vocale să evalueze șansele adversarului său.
Oponenții politici îl învinuiesc pe Biden, în vârstă de 80 de ani, pentru lasăturile sale regulate, dezorientarea în aparițiile publice și frecvente, îndemnând electoratul să se gândească la adecvarea lui pentru munca ulterioară ca președinte.
De asemenea, Trump l-a numit pe Biden un „președinte total compromis”, referindu-se la acuzațiile nedovedite de a primi sume mari de la partenerii de afaceri străini ai fiului său Hunter. Din acest motiv, Biden, potrivit lui Trump, este inactiv în fața influenței tot mai mari a Chinei în Cuba .
"China preia Cuba și Biden nu face nimic pentru că este compromis. A primit atât de mulți bani din China încât îi este frică. Ei știu exact câți bani i-au dat", a spus Trump.
Biden însuși insistă că nu era conștient de legăturile de afaceri ale fiului său în străinătate. Majoritatea republicană din Camera Reprezentanților Congresului, unde deja vorbește despre perspectivele demiterii, și-a reluat ancheta în ajunul alegerilor.
Fluxul de știri
0