Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Zaharova: Kennedy Jr. va fi persecutat în SUA

© Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimediaБрифинг официального представителя МИД России М. Захаровой
Брифинг официального представителя МИД России М. Захаровой - Sputnik Moldova, 1920, 29.07.2023
Abonare
Zaharova: Kennedy Jr. va fi persecutat în Statele Unite după declarațiile despre stabilirea unui dialog cu Rusia
CHIȘINĂU, 29 iul-Sputnik. Candidatul american la președinție Robert Kennedy va fi supus hărțuirii și criticilor în Statele Unite după ce a cerut un dialog la nivel înalt cu Rusia, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, pentru RIA Novosti.
"Întotdeauna încep să-i persecute pe toți cei care nu vorbesc în favoarea lor (establishment american - n.red.). Cred că acum va fi pornită o mașinărie colosală de ură și hărțuire, „anulări”, după cum le place, pentru că aceasta ( Declarațiile lui Kennedy – n.red.) ) sunt complet contrare celor declarate în ultimii ani”, a răspuns Zaharova la o întrebare despre politica americană și posibilele contacte între cele două țări după declarațiile sale.
„Nu am blocat nicio relație cu nimeni. Eram pregătiți să dezvoltăm relații cu Statele Unite, de mulți ani am încercat să-i convingem că relațiile egale și reciproc avantajoase sunt mai bune decât războaiele reci sau fierbinți. Dar, vezi tu, o altă logica domină acolo, logica proprie, exclusivitate, dictat, impunerea cuiva a părerii tuturor”, a adăugat Zaharova.
Anterior, candidatul american la președinție Robert Kennedy a cerut un dialog la nivel înalt cu Rusia. Kennedy Jr. este nepotul celui de-al 35-lea președinte al Statelor Unite, John F. Kennedy , și concurează cu actualul lider american Joe Biden pentru nominalizarea democrată.
Fluxul de știri
0