România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Diana Șoșoacă arată unde se duc taxele și impozitele mărite ale românilor

© Sputnik / Georgiana ArseneDiana Șoșoacă
Diana Șoșoacă - Sputnik Moldova, 1920, 28.07.2023
Abonare
Senatorul Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, spune despre creșterea taxelor și impozitelor că „sunt mărite pentru a hrăni soldații NATO și a menține luptele marilor puteri”
BUCUREȘTI, 28 iul - Sputnik. Senatorul Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a menționat la BZI Iași că taxele și impozitele sunt mărite pentru a plăti soldații NATO de pe teritoriul țării noastre.
„Avem nevoie de taxe şi impozite mult mai mari. Ce vă spuneam în urmă cu două luni? Taxele şi impozitele locale se vor mări, vor mări TVA. Multe judeţe care au ieşire la mare şi Dunăre nu ar trebui să aibă impozite şi taxe pentru cetăţeni dacă am ştii cum să facem politica navală. Noi trăim din împrumuturi, ele trebuie plătite, cu ce când nu mai producem nimic? Bate războiul la uşă, ştiţi de bombardamentele de lângă România. Au dat în portul ăla că acolo era o mişcare cu cereale”, a explicat senatorul.
Ea a spus că România are probleme ”pentru că noi antrenăm piloţii din NATO şi Ucraina şi avem baze militare, noi suntem implicaţi în acest război. Asta a fost un avertisment pentru România. Nicio navă românească nu a fost lovită, e o minciună. Au lovit portul respectiv, depozitele de cereale, chestii strategice. Războiul nu e o glumă, e cu răniţi şi morţi”, a mai transmis Diana Șoșoacă la BZI LIVE.
Fluxul de știri
0