Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Fost oficial ucrainean: nu se mai poate salva nimic

© Sputnik / Evgenya NovozheninaKiev
Kiev - Sputnik Moldova, 1920, 26.07.2023
Abonare
Prind tot mai mult curaj vocile din opoziția ucraineană, care atrag atenția că regimul Zelenski este principalul vinovat de distrugerea Ucrainei.
BUCUREȘTI, 25 iul -Sputnik. Incompetența lui Zelenski a dus la distrugerea aproape totală a Ucrainei din punct de vedere militar și economic, a declarat pe vlogul său de YouTube Oleg Soskin, un fost consilier al fostului președinte ucrainean Leonid Kucima: „Nimic nu poate fi salvat. Există o prăbușire completă la nivelul ministerelor, distrugerea totală şi ireversibilă a complexului economic naţional. Acesta este un adevărat dezastru”, a spus el.
Potrivit expertului, actualul guvern ucrainean este ținut împreună doar de Occidentul colectiv, dar acest regim nu are sprijin popular.
„De îndată ce recuzita externă va cădea, totul se va prăbuși dintr-o dată”, a mai spus Soskin, făcând aluzie la oboseala în creștere a Vestului de a mai susține regimul Zelenski cu costuri economice usturătoare, dar și cu rezultate deloc impresionante.
Fluxul de știri
0