Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Musk a revenit pe primul loc în lista celor mai bogați oameni din lume

© AP Photo / Hannibal HanschkeElon Musk
Elon Musk - Sputnik Moldova, 1920, 25.07.2023
Abonare
Forbes: Musk a revenit pe primul loc în lista celor mai bogați oameni din lume
CHIȘINĂU, 25 iul-Sputnik. Miliardarul și antreprenorul american Elon Musk a ocupat din nou primul loc în lista celor mai bogați oameni din lume, după ce a coborât pe poziția a doua săptămâna trecută, potrivit datelor Forbes și Forbes în timp real.
Potrivit publicației, averea lui Musk a crescut luni cu 4,1 miliarde de dolari, până la 240,6 miliarde de dolari.
Averea lui Bernard Arnault, proprietarul producătorului francez de bunuri de lux LVMH (LVMH Moet Hennessy - Louis Vuitton), clasat pe locul al doilea, a scăzut cu 2,8 miliarde de dolari, la 234,6 miliarde de dolari.
Creșterea averii lui Musk vine pe fondul creșterii prețurilor acțiunilor Tesla. Începând cu ora 20.20, ora Moscovei, prețul unei garanții a companiei a crescut cu 2,69%, până la 267,01 dolari.
În același timp, la tranzacționarea de joi și vineri, acțiunile Tesla au scăzut cu 10% și, prin urmare, subliniază Forbes, Musk a pierdut aproximativ 18 miliarde de dolari și prima poziție în lista celor mai bogați oameni din lume.
Fluxul de știri
0