Analize și opinii
Pe site-ul Sputnik Moldova găsiți întotdeauna comentarii ale experților cu privire la evenimentele politice de actualitate, precum și analize ale fenomenelor sociale și economice care se produc în țară.

Primarul Ceban obține firmanul americanilor pentru un nou mandat la Primăria Chișinău

© Photo : ION CEBANIon Ceban s-a întâlnit cu Ambasadorul SUA
Ion Ceban s-a întâlnit cu Ambasadorul SUA - Sputnik Moldova, 1920, 24.07.2023
Abonare
După întâlnirea de astăzi cu ambasadorul SUA la Chișiinău se pare că Ceban obține firmanul americanilor pentru un nou mandat la Primăria Capitalei
CHIȘINĂU, 24 iul - Sputnik. Primarul municipiului Chișinău ne anunță că astăzi a avut o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Kent D. Logsdon.
În continuare primarul dă un șir de detalii de la această întrevedere, care este total nerelevantă. Important este că Ceban s-a întâlnit cu Logsdon, asta însemnând că el are binecuvântarea americanilor pentru a prelua al doilea mandat de primar.
Dacă este așa, guvernanții, Sandu și PAS, nu vor îndrăzni să-l doboare cu dosare penale, eventual cu scoaterea lui din cursă. Dar dacă Sandu nu pune în aplicare mașina sa represivă, căreia îi zice eufemistic “justiția reformată”, atunci Ion Ceban se alege cu cel de-al doilea mandate, pentru că alegerile locale le câștigă în mod sigur. Chiar și fără ajutorul americanilor, spre deosebire de Maia Sandu.
Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 13.03.2023
Politică
Ceban acuză: Guvernul Recean nu achită salariile pentru asistenții personali
Fluxul de știri
0