România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Daniel Ghiță atrage atenția cum fură multinaționalele în România

© Photo : oferită de Daniel GhițăDaniel Ghiță
Daniel Ghiță - Sputnik Moldova, 1920, 24.07.2023
Abonare
Deputatul PSD Daniel Ghiță atrage atenția că multinaționale au mărit prețurile produselor pentru ca acum să le plafoneze exact la prețul pe care și-l doresc
BUCUREȘTI, 24 iul - Sputnik. Deputatul PSD Daniel Ghiță acuză multinaționalele că joacă alba neagra cu poporul prin politica de prețuri.
”De ce nu facem ca în Germania: plafonam ADOUSUL COMERCIAL! Punem un preț fix. Când punem si noi punctul pe i? Stăm la mila multinaționalelor străine? Au cele mai mari prețuri la hrană în România din Europa! Fac ce vor în România”, atrage atenția deputatul.
El acuză clasa politică românească drept vinovată pentru această situație, pentru că, pe lângă că avem hrană otrăvită, plină cu pesticide, de proastă calitate, România nu este în stare și nu are curaj să controleze multinaționalele: nu are personal și laboratoare, existând doi oameni pentru București și 22 de oameni pentru toată România în acest domeniu.
”Controlăm doar firmele românești! Restul, ne servesc otravă, mor românii de cancer pentru că consumă hrană otrăvită! Hai cu coșul de sărăciei: ulei, cartofi si pâine, de parca doar de asta ai nevoie să trăiești sănătos!”, mai scrie Daniel Ghiță pe contul său de socializare.
Fluxul de știri
0