Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Marcel Ciolacu, la un prânz privat cu Viktor Orban

© Sputnik / OsmatescoMarcel Ciolacu, premierul României
Marcel Ciolacu, premierul României - Sputnik Moldova, 1920, 19.07.2023
Marcel Ciolacu, premierul României
Abonare
Înainte ca premierul Ungariei Viktor Orban să susțină tradiționalul discurs la Băile Tușnad, Marcel Ciolacu a a avut un prânz privat cu şeful Executivului de la Budapesta
BUCUREȘTI, 19 iul - Sputnik. Premierul român Marcel Ciolacu l-a primit miercuri pe premierul ungar Viktor Orbán la un prânz privat care a avut loc la Bucureşti. Anunţul a fost făcut de Bertalan Havasi, şeful biroului de presă al prim-ministrului Ungariei, către agenţia ungară de presă MTI.
Cei doi şefi de guvern au purtat o conversaţie informală despre afaceri bilaterale şi europene. „Întâlnire cu premierul român Ion-Marcel Ciolacu. Acesta este începutul unei frumoase prietenii”, a scris pe contul său de socializare prim-ministrul maghiar.
De la Bucureşti, Viktor Orbán se va deplasa la Băile Tuşnad, la locaţia celei de-a 32-a ediţii a Universităţii de Vară de la Tuşnad, unde sunt aşteptate declaraţii importante ale acestuia.
Viktor Orban - Sputnik Moldova, 1920, 13.07.2023
Internațional
Viktor Orban, aşteptat la Şcoala de Vară de la Băile Tuşnad
Fluxul de știri
0